Каталог предприятий Полтавы
ока - получить кредит онлайн
Меню сайта
Мы в соц. сетях
    

Подписывайтесь!

Новинка
В Полтаве открылся Интернет магазин мебели Dekamebel. Теперь вы можете купить мебель Полтава по самым низким ценам в городе!
Партнер
Самые доступные цены на
Еврозаборы от УКТ

Espresso Shot - Кав'ярня в Івано-Франківську
можно найти
  • Газета Все про Все
  • Памятники Полтавы
  • Полтавская битва 1709
  • Полтавские галушки
  • Полтавский ярмарок
  • Корабыль Полтава
  • Работа в Полтаве
  • Санаторий Полтава
  • интернет магазин полтава
  • Мебель Полтава

  • Главная »

    Сучасна якісна вища освіта у Полтаві



     Вже 12 років здійснює освітню діяльність Полтавський інститут бізнесу Міжнародного науково-технічного університету імені академіка Юрія Бугая. За цей час інститут успішно пройшов період розбудови і зайняв належне місце серед вищих навчальних закладів Полтавського регіону, здійснюючи підготовку фахівців зі спеціальностей, орієнтованих на забезпечення безпеки підприємництва у різних галузях: фінансів, обліку і аудиту, менеджменту, права, комп’ютерних наук, екології. 

     Полтавський інститут бізнесу ставить своєю метою високу якість викладання й акцентує увагу на творчому розумінні й спілкуванні, на взаємній відповідальності студентів і викладачів у розвитку професійної майстерності. Сьогодні серед випускників вузу бачимо висококваліфікованих юристів, економістів, програмістів, екологів, провідних спеціалістів місцевих і регіональних органів влади, керівників підприємств. 

     Своїм випускникам, крім актуальної спеціальності та унікальної спеціалізації, вуз пропонує набути додаткові характеристики, які нададуть їм ще більше можливостей на ринку праці. Це і диплом міжнародного зразка стандарту CEPES (UNESCO), і сертифікати з інформаційно-технічної безпеки та програмного забезпечення, і кваліфікаційні міжнародні та вітчизняні сертифікати з дайвінгу, контраварійного й екстремального управління автомобілем, рукопашного бою, і державні свідоцтва про присвоєння професій «Охоронник» та «Охоронець». Також студенти (як юнаки, так і дівчата) мають можливість навчатися на військовій кафедрі й разом з дипломом бакалавра отримати звання молодшого лейтенанта.

     Для успішного здійснення своїх функцій Полтавський інститут бізнесу має навчальні приміщення, сучасне комп’ютерне обладнання, бібліотеку з читальним залом, висококваліфікований науково-педагогічний склад. Студенти мають також можливість набувати фахових навичок не тільки на лекціях і семінарах, а й на підприємствах і установах, проходячи практику. Крім того Полтавським інститутом бізнесу за підтримки Американської асоціації юристів створена юридична клініка «Ваше право», яка безкоштовно надає консультації населенню, а студенти-юристи, з допомогою досвідчених фахівців, вчаться застосовувати свої знання безпосередньо в роботі з відвідувачами. 

     В інституті можна навчатися на денній та заочній формах, отримати у скорочений термін другу вищу освіту. Випускники, навчаючись у Полтаві, на доступних фінансових умовах отримують диплом престижного столичного вузу – Міжнародного науково-технічного університету.

     Довідка: Міжнародний науково-технічний університет було засновано у 1993 pоці Національним технічним університетом «Київський політехнічний інститут», Інститутом кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України та корпорацією ІВМ (США) з метою інтеграції системи вищої освіти України в міжнародну систему вищої освіти, впровадження і розвитку інноваційних навчальних та дослідницьких технологій відповідно до міжнародних вимог. З метою організації в Україні підготовки фахівців нової формації протягом 1995 – 1999 років були створені структурні науково-навчальні підрозділи МНТУ в інших містах України – Чернігові, Луцьку, Полтаві, Краматорську, Івано-Франківську, Житомирі. 

     МНТУ бере участь у міжнародних освітніх програмах Європи та США, співпрацює з Міжнародною асоціацією університетів (International Association of Universities), Міжнародним центром післядипломної освіти, ЮНЕСКО по впровадженню новітніх технологій у галузі освіти. Як міжнародний, навчальний, дослідницький, інноваційний навчальний заклад, МНТУ має національне і міжнародне визнання на освітньому ринку за якість навчання, високий науковий і фаховий рівень педагогічного потенціалу, технологічне оснащення навчального процесу, різноманітність освітніх послуг за напрямами і спеціальностями.

     Адреса: м. Полтава, вул. Сінна, 7
     Телефон: 50-81-05
     Офіційний сайт: www.pib.edu.ua
    Категория: полтава | Просмотров: 1139 | Добавил: Creativ | Рейтинг: 5.0/1
    Всего комментариев: 0


    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Поиск по предприятиям
    Опрос
    Вы бы хотели выехать за границу на ПМЖ?
    Всего ответов: 313
    Фото Полтава
    Места отдыха [48]
    Архитектура Полтавы [153]
    Природа Полтавщины [38]
    Сорочинская ярмарка [19]
    Старая Полтава [41]
    Николай Болюх [101]
    Зима в Полтаве [42]
    Полезно знать
    Где взять деньги за 1 день? - Здесь!
    Выбираете забор для вашего участка? Какие есть виды еврозаборов
    Возможна ли продажа дипломов в Украине?
    Брендовая одежда по скидкам до 90% в интернет магазине ShopNow
    Объявления Полтавы
    Открылся интернет магазин мебели в Полтаве – Алегро
    Отдых в Полтаве - лучшие места
    Полтавский ГОК
    СМС Дневник - будьте в курсе успеваемости вашего ребенка
    Детские магазины в Полтаве
    Полтавские шашисты с недостатками слуха заняли призовые места на чемпионате Европы
    Драг в Полтаве видео - 2012, street racing | Гонки Полтава видео 2012
    Сорочинская Ярмарка 2012
    Ремонт дороги на ул. Карла Либкнехта
    Активный отдых в Полтаве – байдарки
    Компьютер или ноутбук?
    Результаты опроса - Как часто вы кушаете в Mcdonalds?
    Ваш любимый ресторан в Полтаве?
    Плюсы и минусы покупок через интернет
    Новый микрорайон в Полтаве "Левада - 2"
    Обращайтесь: intern-work@ukr.net© 2009-2012 | Правила копирования материалов с сайта
    | Поддержка сайта - Mirai Net